Vali̇ Akbıyıktan ‘Basın Bayramı Mesajı

MUĞLA VALİSİ İDRİS AKBIYIK, 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI NEDENİYLE YAYILMADIĞI MESAJINDA, HABER ALMA VE YAYMA ÖZGÜRLÜĞÜNÜN EN ETKİLİ ARACI BASININ, DEMOKRASİLERİN VAZGEÇİLMEZ UNSURLARINDAN BİRİSİ OLDUĞUNU AÇIKLADI.

Vali̇ Akbıyıktan ‘Basın Bayramı Mesajı
Turgutreis Kurs_Ugur Kurs Kazandirir_Banner_6-8-2024
vodafon_içkale_19_şubat_2024
Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024
previous arrow
next arrow
Yayınlama: 23.07.2024
5
A+
A-

Muğla Valisi İdris Akbıyık, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle yayılmadığı mesajında, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı basının, demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından birisi olduğunu açıkladı.

bodrum-sokak-haber-youtube-abone
bodrum-sokak-haber-youtube-abone
previous arrow
next arrow

Vali Akbıyık mesajında, “Basın, haber alma, yayma ve ifade özgürlüğünün yanı sıra, kamu adına doğru, objektif, güncel ve etik değerlere uygun, milli değerlere ve kişi hak ve özgürlüklerine dayalı bir anlayışın oluşmasına ve demokrasinin güçlenmesine katkı sağlamaktadır. Basın sadece haber vermekle kalmayıp, aynı zamanda toplumun sesi ve vicdanı olarak, kamuoyunun doğru ve tarafsız bilgiye ulaşmasında kritik bir görev üstlenmektedir. Günümüzde bilgi kirliliği ve dezenformasyonun hızla yayıldığı bir ortamda, basının önemi her zamankinden daha fazla artmaktadır. Doğru ve güvenilir habercilik anlayışı ile hareket eden gazetecilerimiz, toplumun sağlıklı bilgiye ulaşmasında kritik bir rol üstlenmiştir. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesiyle kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için gece gündüz demeden büyük bir özveriyle görev yapan tüm basın mensuplarımızı tebrik ediyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024-2
Turgutreis-Uğur-Kampus_12 Temmuz 2024
halkarnas 27 haziran 2024
db
previous arrow
next arrow
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.