Ulada Yaz Okullarında Bocce Büyük İlgi̇ Görüyor

ULA KAYMAKAMLIĞI VE ULA GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN YAZ OKULLARINDA BOCCE SPORU, ÇOCUKLAR VE GENÇLER ARASINDA BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR.

Ulada Yaz Okullarında Bocce Büyük İlgi̇ Görüyor
Turgutreis Kurs_Ugur Kurs Kazandirir_Banner_6-8-2024
vodafon_içkale_19_şubat_2024
Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024
previous arrow
next arrow
Yayınlama: 10.07.2024
3
A+
A-

Ula Kaymakamlığı ve Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz okullarında bocce sporu, çocuklar ve gençler arasında büyük ilgi görüyor.

bodrum-sokak-haber-youtube-abone
bodrum-sokak-haber-youtube-abone
previous arrow
next arrow

Kış döneminden bu yana bocce sporuyla tanışan çocuklar, zamanlarını verimli geçirmenin yanı sıra farklı bir branşla tanışmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Bugüne kadar 280 çocuk ve genç, bocce sporuyla tanışarak turnuvalarda kıyasıya mücadele etti. Bu spor dalı, Ula’da hızla popülerlik kazanıyor ve gençlerin büyük ilgisini çekiyor. Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yağmur Küçük, bocce sporunun ilçede çocuklar ve gençler arasında gördüğü ilgiden büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Küçük, bocce branşının gelişmesine katkıda bulunarak ilçe müdürlüğü bünyesinde 16 saha düzenlemesi gerçekleştirdiklerini belirtti. Ayrıca, ailelerden de çocuklarının bocce sporuna olan ilgisinden dolayı olumlu geri dönüşler aldıklarını dile getirdi. Ula’da bocce sporunun yaygınlaşması ve çocuklar ile gençlerin bu branşa olan ilgisi, ilçede spora olan ilgiyi ve çeşitliliği artırmaya devam ediyor.

Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024-2
Turgutreis-Uğur-Kampus_12 Temmuz 2024
halkarnas 27 haziran 2024
db
previous arrow
next arrow
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.