Rotary’de Meslek Üstün Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu

İş ve meslek insanlarının oluşturduğu bir hizmet kuruluşu olan Rotary Kulüpleri geleneksel olarak her yıl mesleklerinde topluma örnek olmuş başarılı kişileri ödüllendirerek toplumda meslek etiği, iyi niyet ve toplumsal katkının yaygınlaşmasına ve farkındalığın artmasına katkı sağlamaya çalışmaktadır. Bu kapsamda Bodrum Rotary Kulübü meslek Üstün Başarı Ödülleri sahiplerini buldu.

Rotary’de Meslek Üstün Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu
Turgutreis Kurs_Ugur Kurs Kazandirir_Banner_6-8-2024
vodafon_içkale_19_şubat_2024
Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024
previous arrow
next arrow
Yayınlama: 25.01.2024
720
A+
A-

Bodrum Rotary kulübünün geleneksel “Meslekte Üstün Başarı Ödülü” Bodrum’a yaptığı hizmetlerle katkı veren, Cinemarine sinemaları sahibi Cenk Sezgin’e ve Bodrum Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi Veterineri Şeyda Kayacan’a verildi.

dorman-otel-17-eylül-2024
bodrum-sokak-haber-youtube-abone
vodafon_içkale_19_şubat_2024
previous arrow
next arrow

Ödül Töreninde konuşan Bodrum Rotary Kulüp başkanı Ayşe Mücella İspir ödül sahiplerine hitaben şöyle konuştu; “Meslek hayatınız boyunca yaptığınız başarılı çalışmalarla meslektaşlarınıza ve bize örnek oldunuz. Çalışmalarınız ile meslekte yüksek ahlak değerlerinin yaygınlaşmasını teşvik ediyor ve meslek sahiplerini yüreklendirerek onlara örnek oluyorsunuz. İş ve meslek onurunuzu ideallerimizi yücelten bu katkınızı takdirle anıyor, size sunacağımız Rotary meslek ödülü ile bu anları gelecek kuşaklara aktarmak istiyoruz…” 

Cenk Sezgin ve Şeyda Kayacan’a Bodrum Sağlık Vakfı Öğrencilerinin hazırladığı seramik plaket verildi.

dorman-otel-17-eylül-2024
Turgutreis-Uğur-Kampus_12 Temmuz 2024
previous arrow
next arrow
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.