Ortakent’te Deni̇z Di̇bi̇ Temi̇zli̇ği̇

BODRUM BELEDİYESİ TARAFINDAN “DENİZE EN ÇOK MAVİ YAKIŞIR” SLOGANIYLA HER YIL DÜZENLENEN DENİZ DİBİ TEMİZLİĞİNİN 2024 YILI DÖRDÜNCÜ ETABI ORTAKENT’TE YAPILDI.

Ortakent’te Deni̇z Di̇bi̇ Temi̇zli̇ği̇
Turgutreis Kurs_Ugur Kurs Kazandirir_Banner_6-8-2024
vodafon_içkale_19_şubat_2024
Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024
previous arrow
next arrow
Yayınlama: 29.05.2024
5
A+
A-

Bodrum Belediyesi tarafından “Denize En Çok Mavi Yakışır” sloganıyla her yıl düzenlenen Deniz Dibi Temizliği’nin 2024 yılı dördüncü etabı Ortakent’te yapıldı.

bodrum-sokak-haber-youtube-abone
bodrum-sokak-haber-youtube-abone
previous arrow
next arrow

Bodrum’da koyların atıklardan arındırılması amacıyla on yıldır düzenlenen Deniz Dibi Temizliği’nin dördüncü etabı Ortakent Sahilinde gerçekleşti. Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü organizasyonuyla gönüllü dalış ekibi tarafından gerçekleştirilen “Deniz Dibi Temizliği” etkinliğine Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’yi temsilen Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaşar Çelikkan ve ilgili birim müdürleri katıldı. Çalışmalar sonucu denizden yaklaşık 200 kilogram atık çıkarıldı. Etkinlik sonunda denizden çıkarılan atıklar Ortakent Sahilinde sergilendi. Atıklar, geri dönüşümü yapılmak üzere Konacık Mahallesindeki 1. Sınıf Atık Merkezi’ne götürüldü. Deniz Dibi Temizliği, 5 Haziran Çarşamba günü Akyarlar Mahallesi’nde devam edecek.

Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024-2
Turgutreis-Uğur-Kampus_12 Temmuz 2024
halkarnas 27 haziran 2024
db
previous arrow
next arrow
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.