Muğlalı Kadınlar Türki̇ye Şampi̇yonu

MUĞLA İL KARMASI KADIN HOKEY TAKIMI, KONYA’DA DÜZENLENEN INTERCİTY HOKEY TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA İSTANBUL İL KARMASINI 3-2 YENEREK ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTI.

Muğlalı Kadınlar Türki̇ye Şampi̇yonu
Turgutreis Kurs_Ugur Kurs Kazandirir_Banner_6-8-2024
vodafon_içkale_19_şubat_2024
Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024
previous arrow
next arrow
Yayınlama: 30.03.2024
1
A+
A-

Muğla İl Karması Kadın Hokey Takımı, Konya’da düzenlenen Intercity Hokey Türkiye Şampiyonası’nda İstanbul İl Karması takımını 3-2 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

bodrum-sokak-haber-youtube-abone
bodrum-sokak-haber-youtube-abone
previous arrow
next arrow

Konya’da düzenlenen Intercity Hokey Türkiye Şampiyonası’nda erkekler ve kadınlar kategorilerinde final müsabakaları gerçekleştirildi. Kadınlarda, Menteşe Ege Yıldızları Spor Kulübü sporcularından oluşan Muğla İl Karması, İstanbul İl Karması takımını 3-2 yenerek şampiyon oldu. Toplamda 9 erkek ve 10 kadın takımının katıldığı müsabakalar, milli takımların sporcu havuzunu genişletmek amacıyla düzenlendi. Şampiyon takımın Baş Antrenörü Serkan Şen; “Türkiye Şampiyonluğu bu yıl da geldi, fakat eksikliklerimiz var Muğla’ya döndüğümüzde çalışmamız lazım Hokey sahamız olmadığı için sporcularımız Hokey sahasına alışkın değiller ama burada Muğla’lı kızlarımız favori olarak gösteriliyor bu yılda Türkiye Şampiyonluğunu Muğla iline kazandırdığımız için çok mutluyum” dedi.

Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024-2
Turgutreis-Uğur-Kampus_12 Temmuz 2024
halkarnas 27 haziran 2024
db
previous arrow
next arrow
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.