Mi̇lasta Kuryeler, Sürücüleri̇ Duyarlı Olmaya Davet Etti̇

MİLAS’IN SEVİLEN KURYESİ TOLGA DALGA: MİLAS’TA MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNİN GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE!

Mi̇lasta Kuryeler, Sürücüleri̇ Duyarlı Olmaya Davet Etti̇
Turgutreis Kurs_Ugur Kurs Kazandirir_Banner_6-8-2024
vodafon_içkale_19_şubat_2024
Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024
previous arrow
next arrow
Yayınlama: 25.02.2024
2
A+
A-

Muğla’nın Milas ilçesindeki kuryeler karıştıkları trafik kazalarından basit yaralar ile kurtulamadıklarını ifade ederek, araç sürücülerinden kendilerini görmezden gelmemelerini istedi.

dorman-otel-17-eylül-2024
bodrum-sokak-haber-youtube-abone
vodafon_içkale_19_şubat_2024
previous arrow
next arrow

Milas’ta son zamanlarda motosikletli kuryelerin karıştığı trafik kazalarının artış gösterdiğini belirten kuryeler araç sürücülerinden kendilerinin farkında olmalarını istedi.

Milas’da kuryelik yapan Tolga Dalga, yaşanan bu tehlikeli duruma dikkat çekerek, “Otomobil kullanıcıları, lütfen motosikletli kuryeleri görmezden gelmeyin” diye konuştu. Dalga açıklamasının devamında şunları söyledi: “Bizim işimiz, hızlı ve güvenli bir şekilde siparişleri teslim etmek. Ancak sizlerin de desteğine ihtiyacımız var. Lütfen bizi görün ve bize yol verin. Geçirdiğimiz kazalar sadece basit kaza olarak kalmıyor, hayatımızı da riske atıyor. Bizi gördüğünüzde bize öncelik verin. Bizim geçirdiğimiz kazalar basit kaza olarak kalmıyor. Şanslıysak sıyırıklarla veya kırık bir kol, bacak ile atlatıyoruz. Bu işi yapmak zorundayız, lütfen bize karşı daha duyarlı ve anlayışlı olun” ifadelerini kullandı.

dorman-otel-17-eylül-2024
Turgutreis-Uğur-Kampus_12 Temmuz 2024
previous arrow
next arrow
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.