Menteşe İlçe Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürü Kömürcü Şampi̇yon Sporcuyu Ağırladı

MENTEŞE CUMHURİYET ORTAOKULU BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ VE AYNI ZAMANDA MUĞLA ORTACA SPOR KULÜBÜ HENTBOL TAKIMI KAPTANI OLAN MİLLİ SPORCU AYŞENUR ÇANKAYA, MENTEŞE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İDRİS KÖMÜRCÜ İLE BULUŞTU.

Menteşe İlçe Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürü Kömürcü Şampi̇yon Sporcuyu Ağırladı
Turgutreis Kurs_Ugur Kurs Kazandirir_Banner_6-8-2024
vodafon_içkale_19_şubat_2024
Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024
previous arrow
next arrow
Yayınlama: 06.07.2024
11
A+
A-

Menteşe Cumhuriyet Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve aynı zamanda Muğla Ortaca Spor Kulübü Hentbol Takımı kaptanı olan Milli sporcu Ayşenur Çankaya, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü ile görüştü.

bodrum-sokak-haber-youtube-abone
bodrum-sokak-haber-youtube-abone
previous arrow
next arrow

Ayşenur Çankaya, 24-30 Haziran tarihleri arasında Burdur’da düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Hentbol Şampiyonası’na katıldıklarını ve namağlup grup birincisi olan Muğla Ortaca SK’nın finalde Eskişehir İESK’yi 32-24 yenerek Türkiye Şampiyonu olduğunu belirtti. Çankaya, üst üste ikinci kez yaşadığı şampiyonluğun gururunu ifade ederek, Menteşe ve eğitim camiasını en güzel şekilde temsil etmenin mutluluğunu yaşadığını ve şampiyonluk kupasını Muğla’ya armağan ettiğini söyledi.

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ayşenur Çankaya’yı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Kömürcü, şampiyonlukla ilçeyi gururlandıran Çankaya’nın, hem bir öğretmen hem de başarılı bir sporcu olarak örnek teşkil ettiğini belirtti.

Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024-2
Turgutreis-Uğur-Kampus_12 Temmuz 2024
halkarnas 27 haziran 2024
db
previous arrow
next arrow
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.