İYİ Parti Bodrum’da istifalar devam ediyor

İYİ Parti Bodrum’da istifalar devam ediyor
Turgutreis Kurs_Ugur Kurs Kazandirir_Banner_6-8-2024
vodafon_içkale_19_şubat_2024
Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024
previous arrow
next arrow
Yayınlama: 25.01.2024
68
A+
A-

İYİ Parti Bodrum’da sular durulmuyor. Partinin önemli ismi Mehmet Tosun, Gençlik kolları başkanı Vahit Yavuz ve yönetim kurulu üyelerinin ardından İlçe Başkan yardımcısı Tülay Kalkan da istifa ettiğini açıkladı.

bodrum-sokak-haber-youtube-abone
bodrum-sokak-haber-youtube-abone
previous arrow
next arrow

İYİ Parti Bodrum İlçe Teşkilatı, ard arda gelen istifa haberleriyle gündem oldu. Bir süre önce İYİ Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Mehmet Tosun’un istifasıyla sarsılan İYİ Parti’de gençlik kolları başkanı Vahit Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri istifa etmişti. Son istifa haberi ise partinin Kurumsal İlişkilerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Tülay Kalkan’dan geldi. Kalkan yaptığı açıklamada, parti üyeliğinden ve tüm görevlerinden istifa ettiğini duyurdu.

Tülay Kalkan mesajında şunları söyledi;

“Değerli İYİ Partili dava arkadaşlarım ve Bodrumlu dostlarım,

2022 yılında Bodrum İlçe Teşkilatında başladığım siyasi parti üyeliğim ve devamında yürüttüğüm Kurumsal İlişkilerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevimden, gördüğüm lüzum üzerine bu gün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım.

Öncelikle, Bodrum siyasetinde önemli hizmetleri bulunan ve görüşleri ile bana feyz olan değerli Kurucu İlçe Başkanımız Sn. Mehmet Onur Şahbaz, eski İlçe Başkanım Sn. Nevzat Kanber ve parti teşkilatımızın eski Yerel Yönetimler  Başkan Yardımcısı Sn. Mehmet Tosun ve çok değerli Meclis Üyesi Ağabeyim Sn. İsmail Uslu  başta olmak üzere,  birlikte yol yürüdüğümüz il ve ilçe teşkilatı  yönetim kurulu üyelerimiz ile partimize  gönül veren tüm kıymetli  üyelerimize hayatıma kattıkları değerler  ve kazandırdıkları tecrübeler için teşekkürlerimi sunmak isterim.

Değerli İlçe Başkanımız Sn. Şerif Çelikkıran ve yönetimindeki tüm yönetim kurulu üyelerimize bundan sonraki çalışmalarında başarılar diler, saygılarımı sunarım.”

Öte yandan önümüzdeki günlerde İYİ Parti’den istifaların devam edebileceği öğrenildi.

Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024-2
Turgutreis-Uğur-Kampus_12 Temmuz 2024
halkarnas 27 haziran 2024
db
previous arrow
next arrow
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.