Hızını Almayan Asker Adayları Eğlenceye İlçe Meydanında Devam Etti̇

AFYONKARAHİSAR’IN ŞUHUT İLÇESİNDE ASKER EĞLENCESİNDEN ÇIKAN GENÇLER HIZLARINI ALMAYINCA OYNAMAYA İLÇE MEYDANINDA DEVAM ETTİ. MEYDANDAN GENÇLERİN OYNADIĞINI GÖREN ÇEVREDEN GEÇENLER İÇİN GRUBU ŞAŞKIN BAKIŞLARLA İZLEDİ.

Hızını Almayan Asker Adayları Eğlenceye İlçe Meydanında Devam Etti̇
Turgutreis Kurs_Ugur Kurs Kazandirir_Banner_6-8-2024
vodafon_içkale_19_şubat_2024
Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024
previous arrow
next arrow
Yayınlama: 06.12.2023
2
A+
A-

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde asker eğlencesinden çıkan gençler hızlarını almayınca oynamaya ilçe meydanında devam etti. Meydandan gençlerin oynadığını gören çevreden geçenler için grubu şaşkın bakışlarla izledi.

bodrum-sokak-haber-youtube-abone
bodrum-sokak-haber-youtube-abone
previous arrow
next arrow

Şuhut ilçesinde 4-1 tertip olarak askere gidecek olan gençler için aileleri tarafından eğlence düzenledi. Eğlencenin sona ermesinin ardından hızını almayan gençler programlarına ilçe meydanında devam etti. Meydana götürdükleri müzik sistemini açan çevreden geçenlerin bakışlarına aldırmadan eğlencelerine devam ederek oyun havaları eşliğinde oynadılar.

Asker adaylarından Savaş Türk, askere gidecek olmalarından dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek, “Gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak için her şeyi yapıyoruz. Önümüzdeki ay inşallah askere gidecek. Mutluyuz ve sevinçliyim. Savaş Türk’ün düğünüdür, asker olduğum içinde çok mutluyum” dedi.

Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024-2
Turgutreis-Uğur-Kampus_12 Temmuz 2024
halkarnas 27 haziran 2024
db
previous arrow
next arrow
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.