Fethi̇ye Kaymakamlığında Bayramlaşma Töreni̇ Gerçekleşti̇ri̇ldi̇

FETHİYE KAYMAKAMLIĞINDA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fethi̇ye Kaymakamlığında Bayramlaşma Töreni̇ Gerçekleşti̇ri̇ldi̇
Turgutreis Kurs_Ugur Kurs Kazandirir_Banner_6-8-2024
vodafon_içkale_19_şubat_2024
Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024
previous arrow
next arrow
Yayınlama: 05.04.2024
12
A+
A-

Fethiye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreni Kaymakamlık makamında yapıldı. Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, “Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik olarak güvenlik tedbirlerimizi de en iyi şekilde aldık. Halkımız rahat olabilir. Herkese iyi bayramlar ve iyi tatiller diliyorum” dedi.

bodrum-sokak-haber-youtube-abone
bodrum-sokak-haber-youtube-abone
previous arrow
next arrow

Fethiye Kaymakamlık makamındaki Ramazan Bayramı bayramlaşma törenine İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çiçek, İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Burak Akanpınar’ın yanı sıra oda başkanları, STK temsilcileri, daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş makamında tebrikleri kabul etti.

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni kutlayarak, “Uzun bir süre tatil olacağı için bayramlaşmamızı kurum amirleri ile birlikte erken yapmayı yeğledik. Aynı zamanda Kadir Gecemiz mübarek olsun. Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik olarak güvenlik tedbirlerimizi de en iyi şekilde aldık. Halkımız rahat olabilir. Herkese iyi bayramlar ve iyi tatiller diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024-2
Turgutreis-Uğur-Kampus_12 Temmuz 2024
halkarnas 27 haziran 2024
db
previous arrow
next arrow
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.