Dastini Bebe Market Bodrum’da açıldı

Dastini Bebe Market Bodrum’da açıldı
Turgutreis Kurs_Ugur Kurs Kazandirir_Banner_6-8-2024
vodafon_içkale_19_şubat_2024
Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024
previous arrow
next arrow
Yayınlama: 15.03.2024
17
A+
A-

2004 yılında İstanbul Kozyatağında kurulan Dastini Bebe Market Franchise sistemi ile büyümeye devam ediyor. Yurt dışında 5 mağazası olan, Türkiye’de 76. Mağazasını 3 Mart Pazar günü saat 13:00’da (Akçaalan mh. Cumhuriyet Bulvarı Vedat Türkmen İlköğretim Okulu karşısı Turgutreis Bodrum ana yolu üzerinde) görkenli bir tören ile açılışı yapıldı.

bodrum-sokak-haber-youtube-abone
bodrum-sokak-haber-youtube-abone
previous arrow
next arrow

Dastini Bebe Market, 0-14 yaş aralığını kapsayan ürünlerle Bodrumlu ve Bodrum’a gelen yerli yabancı tüm misafirlere hitap ediyor. Hamile giyim, 0-14 yaş aralığını kapsayan Dastini Bebe Market’i; 25 yıldan beri otomativ ve beyaz eşya sektörlerinde pazarlama ve satış koordinatörlüğü yapan bölgenin yerlisi Sevil Çetin Bodrumlularla buluştu. Sevil Çetin, evli, bir çocuk annesi ve iki yeğeni olan girişimci kadın ruhuna sahiptir. Bu işletmeyi çocuklarına ve yeğenlerine miras olarak arsa, mal mülk yerine iş ahlakına uygun, hak yemeyen dürüst bir esnaflık zihniyeti misyonu bırakmak için açtığını belirtti. Bodrum’da fark yaratmak isteyen Sevil Çetin, Mağaza içinde Babalar için “Baba bekleme köşesi”, bebek alt değiştirme odası, oyun aktivite masası”, anneler için bebek emzirme köşesi sunuyor.

3 Mart Pazar günü saat 13:00’te yaklaşık 700 kişinin katıldığı görkemli açılışa Dastini Bebe Market Türkiye Genel Koordinatörü A.Bora Çölgeçen, eşi ve ailesi ile kurdele kesimini gerçekleştirdi.

Çizgi film karakteri kostümlü animasyon ekibi, sihirbaz gösterisi, tahta bacak Showlarıyla çocuklar çılgınca eğlendi. Açılışa özel yapılan çekilişlerde 1 adet bisiklet, 2 adet scooter, 20 adet oyuncak, 20 adet kırtasiye seti ve 20 adet 500TL’lik alışveriş hediye çeki kazanan katılımcılar günün kahramanları oldu. Gelen misafirlere tavuklu pilav, ayran, çay, Türk kahvesi, nescafe ikramı çocuklara da popcorn ve pamuk şeker ikramı yapıldı.

Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024-2
Turgutreis-Uğur-Kampus_12 Temmuz 2024
halkarnas 27 haziran 2024
db
previous arrow
next arrow
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.