CHP Muğla Büyükşehir Adayı kim oldu?

Ahmet Aras CHP Muğla adayı! Bodrum adayı haftaya açıklanacağı ifade ediliyor…

CHP Muğla Büyükşehir Adayı kim oldu?
Turgutreis Kurs_Ugur Kurs Kazandirir_Banner_6-8-2024
vodafon_içkale_19_şubat_2024
Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024
previous arrow
next arrow
Yayınlama: 27.01.2024
96
A+
A-

CHP MYK toplantısının ardından Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak belirlenen Bodrum Belediye başkanı Ahmet Aras PM’de de onaylandı.

bodrum-sokak-haber-youtube-abone
bodrum-sokak-haber-youtube-abone
previous arrow
next arrow

CHP’nin merakla beklenen Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Aras oldu. Bodrum belediye başkanı ve Bodrum aday adayı olan Ahmet Aras, Muğla’da yapılan anketlerde birinci sırada çıkınca genel merkez tarafından Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak değerlendirmeye başlandı. Bugün düzenlenen MYK toplantısından CHP Muğla Belediye Başkan adayı olarak çıkan Ahmet Aras, Parti meclisinden de geçerek CHP Muğla Büyükşehir belediye başkan adayı oldu.

BODRUM ADAYI DAHA SONRA AÇIKLANACAK…
Ahmet Aras’ın Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı olmasının ardından gözler Bodrum’a çevrildi. Bodrum Sokak Haber’in güvenilir kaynaklarından aldığı bilgilere göre Bodrum için yeniden bir anket çalışması yapılacak. Bu aşamada Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’ın da hangi ismin aday olması konusunda insiyatif kullanması bekleniyor. Diğer taraftan Bodrum adayı 1 Şubat Perşembe günü açıklanacak.

Öte yandan yapılan ön seçim sonucunda Milas Belediye Başkan adayı olan Fevzi Topuz’un adaylığı, CHP PM’de onaylanarak kesinleşti.

Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024-2
Turgutreis-Uğur-Kampus_12 Temmuz 2024
halkarnas 27 haziran 2024
db
previous arrow
next arrow
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.