Bodrum, Süper Li̇ge Damga Vurmaya Hazır

HAZIRLIKLAR TÜM HIZIYLA SÜRERKEN, STADYUMUN AYDINLATMA SİSTEMİ DÜN GECE İLK KEZ TEST EDİLDİ. BODRUM’UN DÖRT BİR YANINDAN GÖRÜLEBİLEN IŞIKLAR VATANDAŞLARI HEYECANLANDIRDI

Bodrum, Süper Li̇ge Damga Vurmaya Hazır
Turgutreis Kurs_Ugur Kurs Kazandirir_Banner_6-8-2024
vodafon_içkale_19_şubat_2024
Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024
previous arrow
next arrow
Yayınlama: 09.08.2024
1
A+
A-

Bodrum Futbol Kulübü, tarihinde ilk kez Süper Lig’de boy gösterecek olmanın coşkusunu yaşıyor. Hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, stadyumun aydınlatma sistemi dün gece ilk kez test edildi. Bodrum’un dört bir yanından görülebilen ışıklar vatandaşları heyecanlandırdı.

bodrum-sokak-haber-youtube-abone
bodrum-sokak-haber-youtube-abone
previous arrow
next arrow

Bodrum Futbol Kulübü, sezonun ilk maçında Gaziantep FK’yı konuk edecek. Yeşil-beyazlı ekip, TFF ve UEFA kriterlerine uygun hale getirilmesi için stadyumda yoğun bir çalışma yürüttü. Saha düzenlemeleri ve aydınlatma gibi önemli işler sadece iki ayda tamamlandı. Dün gece ilk kez test edilen stadyumun ışıkları Bodrum semalarını aydınlattı ve şehri bir anda heyecan sardı. O anlar dronla kaydedildi ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Oyuncular saha için sabırsızlanıyor

Sezonun başlamasına sayılı günler kala, Bodrum FK oyuncuları son sağlık kontrollerinden geçti. Bu tarihi maçta oyuncular, Bodrum’un Süper Lig serüvenine galibiyetle başlamayı hedefliyor.

Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024-2
Turgutreis-Uğur-Kampus_12 Temmuz 2024
halkarnas 27 haziran 2024
db
previous arrow
next arrow
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.