Başkan Ünlü, Chp Genel Başkan Yardımcısı Zeybeki̇ Ağırladı

MARMARİS BELEDİYE BAŞKANI ACAR ÜNLÜ, CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI GÖKAN ZEYBEK’İ AĞIRLADI.

Başkan Ünlü, Chp Genel Başkan Yardımcısı Zeybeki̇ Ağırladı
Turgutreis Kurs_Ugur Kurs Kazandirir_Banner_6-8-2024
vodafon_içkale_19_şubat_2024
Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024
previous arrow
next arrow
Yayınlama: 15.07.2024
9
A+
A-

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek’i ağırladı.

bodrum-sokak-haber-youtube-abone
bodrum-sokak-haber-youtube-abone
previous arrow
next arrow

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’yü makamında ziyaret etti. CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı ve CHP Marmaris İlçe Başkanı Ömer Bozdemir’in de katıldığı ziyarette CHP’li meclis üyeleri de hazır bulundu.

3 aylık görev süreci ve hayata geçirecekleri projelerle ilgili Genel Başkan Yardımcısı Zeybek’e bilgi veren Belediye Başkanı Acar Ünlü, “Belediye olarak ekonomik sıkıntıları çözmek için girişimlerde bulunuyoruz. Turizm sezonunun yoğunluğunu yaşarken bir yandan rutin belediye çalışmalarını yapıyor; bir yandan da projelerimizi hayata geçirmek için çalışmalar yürütüyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek halkımızın talepleri doğrultusunda ve kentin yararına adımlar atıyoruz” dedi.

Başkan Ünlü’nün yaptığı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Zeybek ise, “Örgütten gelen bir arkadaşımızın belediye başkanı olması beni son derece mutlu ediyor. Bu ilk ziyaretimiz ama bundan sonraki süreçte de bir araya geleceğiz. Dikkat çeken projelere imza atacağına inandığımız genç başkanımız Acar Ünlü’ye başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024-2
Turgutreis-Uğur-Kampus_12 Temmuz 2024
halkarnas 27 haziran 2024
db
previous arrow
next arrow
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.