Akbelen dostlarından Limak Filarmoni Orkestrası sanatçılarına açık mektup

25 Ağustos 2024 Pazar akşamı Bodrum Antik Tiyatro’da gerçekleşecek olan LİMAK Flarmoni Orkestrasının Yaz Konseri çevreye duyarlı yurttaşlar ve Akbelen Ormanlarının yok olmaması için mücadele eden ya da bu mücadeleye omuz veren Akbelen dostları tarafından Limak Filarmoni Orkestrası sanatçılarına açık mektup yayınlandı.

Akbelen dostlarından Limak Filarmoni Orkestrası sanatçılarına açık mektup
Turgutreis Kurs_Ugur Kurs Kazandirir_Banner_6-8-2024
vodafon_içkale_19_şubat_2024
Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024
previous arrow
next arrow
Yayınlama: 25.08.2024
774
A+
A-

Bodrum halkı tarafından onaylanmayan bir konser olduğuna dikkat çekilerek; “Binlerce canlının yuvası olan Akbelen Ormanında ağaçların nasıl kesildiğini, hayvanların feryatlarını, insanların ağıtlarını unutmamanızı, bunları bilerek bu orkestrada yer almayı sürdürmenizin meslek itibarınıza zarar vereceğini hatırlatmak isteriz…” ifadeleri yer alıyor.

bodrum-sokak-haber-youtube-abone
bodrum-sokak-haber-youtube-abone
previous arrow
next arrow

Limak Filarmoni Orkestrası’nın Değerli Sanat Emekçileri;

Bu akşam saat 21:00 de Bodrum’un en önemli kültürel-tarihsel değerlerinden olan Antik Tiyatro’da konser vermeniz planlanmış, biletler satılmış fakat bildiğiniz gibi Bodrum halkı bu konseri onaylamıyor. Bu durumun sizlerin kimliği ile bir ilgisi yok. Ortada tek bir sorun var. O da Milas, Bodrum ve ülkemizin bir çok yerinde geri dönüşü mümkün olmayan ekokırım suçları işleyen, bölgemizin yaşam ve su kaynağı olan Akbelen ormanını zorbalıkla yok eden, zeytin ağaçlarını söken, Bodrum ve Milas halkının her gün tükettiği miktardaki suyu termik santrallerini soğutmak için harcayarak bizi susuz bırakan, bölgede kanser ve solunum yolu hastalıklarının artmasına neden olan ve neden olduğu doğa katliamını bir filarmoni orkestrası kurarak sanatla perdelemeye çalışan İşvereniniz Limak Holding!
Sizler işimi yapıyorum diye düşünebilirsiniz fakat kamu vicdanını bu denli yaralayan bir durum karşısında sanatçılardan beklenen halkın ve haklının yanında bir duruş sergilemesidir ki yüzyıllar öncesinden günümüze sadece bu duruşu gösterebilmiş sanatçılar halkın belleğinde ve kalbinde yaşayagelmiştir.

Sizlerden gerçekleri görmenizi , vicdanınızı dinlemenizi, işvereniniz Limak Holding’in Akbelen Ormanını nasıl yok ettiğini, ormanı korumak isteyen insanların yerlerde nasıl sürüklendiğini, binlerce canlının yuvası olan Akbelen Ormanında ağaçların nasıl kesildiğini, hayvanların feryatlarını, insanların ağıtlarını unutmamanızı, bunları bilerek bu orkestrada yer almayı sürdürmenizin meslek itibarınıza zarar vereceğini hatırlatmak isteriz.
Umarız halkın takdirini kazanan gerçek sanatçılardan olmayı seçersiniz ve doğa katili bir şirket olarak anılan Limak’ın adını aklama yöntemi olarak kurduğu filarmoni orkestrasında yer almazsınız.
Seçiminizi yaşamdan, iyilikten ve haklıdan yana kullanacağınızı umarak halkın kalbinde yer edinen sanatçılardan olacağınıza olan inancımızla sizleri selamlıyoruz.
İçten sevgilerimizle…

Limak’ın değil, Akbelen’in sesi ol!

Akbelen’in Dostları

Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024-2
Turgutreis-Uğur-Kampus_12 Temmuz 2024
halkarnas 27 haziran 2024
db
previous arrow
next arrow
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.