Bu ne sorumsuzluk, Gümüşlük’te günleridir internet yok

Gümüşlük’te 5219 Sokak’ta yaşayan yurttaşlar günlerdir internet hizmeti alamadıklarını kaydederek özellikle okula giden çocuklarının mağdur olduklarını ve bu durumun çocuklarının derslerine olumsuz etki yaptığını söylediler.

Bu ne sorumsuzluk, Gümüşlük’te günleridir internet yok
Turgutreis Kurs_Ugur Kurs Kazandirir_Banner_6-8-2024
vodafon_içkale_19_şubat_2024
Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024
previous arrow
next arrow
Yayınlama: 09.01.2024
24
A+
A-

Gümüşlüklü yurttaşlar 27 Aralık 2023 tarihinden bu yana kopan kablonun tamir edilmediğini ifade ederek, mağduriyetlerinin giderilmesi için idari ve yerel yöneticilere şu şekilde seslendiler; “Onlarca kez Türk Telekom’u aradık. Aralığın 27’sinden bu yana internet kablosunu tamir etmediler. Sürekli olarak eleman eksikliği olduğunu ve yetişemediklerini, tamir etmek için sıraya aldıklarını söylüyorlar. Çocuklarımız derslerinden geri kaldılar. İnternet olmadığı için sınıf arkadaşlarından geri kalıyorlar. Bunun sorumluluğunu kim alacak? Konu ile ilgili olarak başta Bodrum kaymakamı, Milli Eğitim Müdürü ve Belediye Başkanımızdan bu mağduriyetin bir an önce giderilmesi için destek vermelerini rica ediyoruz…”

bodrum-sokak-haber-youtube-abone
bodrum-sokak-haber-youtube-abone
previous arrow
next arrow

Türk Telekom’un personel eksikliğinden kaynaklı Bodrum Yarımadasının bir çok yerinden aynı şikayetler gelmekte. Bu sorunun en kısa zamanda çözümü ve yurttaşların mağduriyetinin giderilmesi için Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Belediye Başkanlığının konuya el atması gerekiyor.

Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024-2
Turgutreis-Uğur-Kampus_12 Temmuz 2024
halkarnas 27 haziran 2024
db
previous arrow
next arrow
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.