Bodrum CHP’de Kriz Var mı?

Gazeteci Alp Arbak ve Fatih Bozoğlu’nun hazırlayıp sunduğu “Yerel Seçime Doğru Bodrum ve Muğla-Gözlemler ve Yorumlar” programının konusu Bodrum CHP’de yaşanan gerginlik ve sonuçları oldu.

Yayınlama: 15.02.2024
88
A+
A-

bodrum-sokak-haber-youtube-abone
bodrum-sokak-haber-youtube-abone
previous arrow
next arrow

Bodrum Belediye Meclis Üyesi adaylarının belirlenmesinde her seçim döneminde yaşanan gerginlik, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesinde de yaşandı. Kamuoyuna CHP İlçe Yönetimi ile CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci arasında sert tartışmaların olduğu ve CHP İlçe Başkanı Tuna Işın ile birlikte Kadın ve Gençlik Kollarının istifa edeceği yönünde manipüle edici haberlerin yayıldı. Hatta CHP Genel Merkezi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’ın bazı isimleri dayattığı yönünde teyit edilmeyen haberlerde sokaklarda dolaşmaya başladı.

Gazeteci Alp Arbak ve Fatih Bozoğlu “Yerel Seçime Doğru Bodrum-Gözlemler ve Yorumlar” programda yaşanan bu süreçle ilgili gözlemlerini ve yorumlarını paylaştı. Programın son bölümünde de EMİTT Turizm Fuarı ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.

“Yerel Seçime Doğru Bodrum-Gözlemler ve Yorumlar” programı izledikten sonra kanalımıza ABONE olmayı ve eğer beğendiyseniz de BEĞEN tuşuna basmayı unutmayınız…

 

Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024-2
Turgutreis-Uğur-Kampus_12 Temmuz 2024
halkarnas 27 haziran 2024
db
previous arrow
next arrow
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.