sokak gazetesi

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın gazetecilerle yaptığı sohbet toplantısında bir soru üzerine ‘içkili mekanlar ruhsat yenileyemeyecekmiş, konserler iptal edilecekmiş. Bir sürü yalan, bir sürü dedikodu. Bunların hiç biri olmayacağı gibi biz Muğla’nın her yerini coşturacağız. Şehre ruh katacağız’ diye konuştu.
26.02.2024
0
16
Dudaklarımda Yeni Türkü'nün eski bir şarkısı, düştüm eski dostum Fatih'in peşinde sokaklara.. "Yıllardan sonra, yollardan sonra, denizlere çıkar sokaklar.." demişti Yeni Türkü şarkısında.. Bodrum'da her sokak denize çıkar, derler. Bakalım göreceğiz yolun sonu nerelere varacak... Beraber yol yürüyenlere selam olsun...
16.02.2024
0
1.017
Seydikemer Ören’de alabalık üreticileri ile buluşan AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof Dr. Aydın Ayaydın “Herkes bilmez ama Muğla Türkiye’nin en büyük alabalık üretim merkezidir. Ancak sahipsiz bırakılmıştır. Balık işleme, paketleme ve depolama alanı kurarak, fırsatçıların değerinin çok altında alım yapmasına engel olacağız...” dedi.
13.02.2024
0
460
Kızılağaç Mahallesi’nde yol çökme sorunlarına çözüm bulmak amacıyla Bodrum Belediyesi tarafından çalışma yapılıyor.
17.01.2024
0
1