muğla sokak haberleri

Bu İddialar Doğru Çıkarsa Çok Baş Ağrıtacak. Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu-BASK’a bağlı Birlik Sağlık Sen Muğla İl Başkanı Abdullah Gül; “Devletin makamını esnaf ve koltuk sevdasına peşkeş çekenlerle mücadelemiz adalet önünde hesap verene kadar devam edecek... ” dedi.
30.04.2024
0
605
Gezi Davasının ikinci yılında TMMOB Bodrum İlçe Koordinasyon Kurulu tarafından bir basın açıklaması yapıldı; Açıklamada;  “Hukuksuzluğun 2. Yılında inatla haykırıyoruz, gezi davası tutukluları serbest bırakılsın...” ifadesi yer aldı.
25.04.2024
0
495
CHP GENÇLİK KOLLARI İL BAŞKANLARI, YEREL SEÇİMLERİ KONUŞMAK, YENİ ÜYELİK KAMPANYASININ BAŞLANGICINI YAPMAK VE ÜLKE GÜNDEMİNİ KONUŞMAK İÇİN GENEL BAŞKAN ÖZGÜR ÖZEL’İN MEMLEKETİ MANİSA’DA BİR ARAYA GELDİ.
17.12.2023
0
8
Bodrum Belediyesi Kızılağaç Mahallesi’nde başlattığı proje ile ilçenin en öncelikli taleplerinden birine daha cevap verecek Kızılağaç Mahallesi’nde bulunan eski hizmet binasında gerçekleştirilen proje ile ilçeye ’Bodrum Belediyesi Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’ kazandırıyor.
17.12.2023
0
13
Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer tehlikeler konusunda farkındalığı arttırmak, kişisel korunma bilgi ve becerisi kazandırılması için Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye teşkilatına eğitim düzenlendi. Muğla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Personeli tarafından verilen Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik, Nükleer tehlikeler konusunda eğitime Büyükşehir Belediyesi’nin 13 ilçeden gelen 48 İtfaiye teşkilatı personeli katıldı.
15.12.2023
0
4