Muğla Milletvekili Gizem Özcan’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Muğla Milletvekili Gizem Özcan’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Turgutreis Kurs_Ugur Kurs Kazandirir_Banner_6-8-2024
vodafon_içkale_19_şubat_2024
Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024
previous arrow
next arrow
Yayınlama: 28.10.2024
150
A+
A-

Muğla Milletvekili Avukat Gizem Özcan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için yayınladığı mesajında, “Cumhuriyet kuşağının bize bıraktığı politik miras çok zengindir. Cumhuriyetimizin 101. yılında halkımızın eşit, özgür ve adaletli bir toplum özlemini hayata geçirmek için bu mirasa yaslanıyoruz” dedi.

Titanic-LXC-Bodrum-29 ekim 1140x200
dorman-otel-17-eylül-2024
bodrum-sokak-haber-youtube-abone
vodafon_içkale_19_şubat_2024
previous arrow
next arrow

Muğla Milletvekili Gizem Özcan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Özcan, Cumhuriyet’in 101. Kuruluş yıl dönümünü kutladığı mesajında şunları kaydetti;

“Cumhuriyetimizin 101. Yılında Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir sevinç ve mücadele azmiyle kutluyoruz. Cumhuriyet, halkımızın emperyalizme karşı yürüttüğü destansı savaşın içinden doğmuştur. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşları Kurtuluş’u Kuruluş ile taçlandırmıştır. Nedir Cumhuriyet? Bağımsızlıktır. Nedir Cumhuriyet? Hak sahibi yurttaşların iradesine dayanan bir düzene geçişin adıdır. Kimsesizlerin kimsesidir. Nedir Cumhuriyet? Yoksul Anadolu köylerini kalkındırmanın, büyük bir eğitim seferberliğinin adıdır. Dünyadaki çağdaş ülkeler seviyesini yakalama azminin adıdır… Cumhuriyet kuşağının bize bıraktığı politik miras çok zengindir. Cumhuriyetimizin 101. yılında halkımızın eşit, özgür ve adaletli bir toplum özlemini hayata geçirmek için bu mirasa yaslanıyoruz. Bölgemiz savaşlarla ve krizlerle sarsılırken, Atatürk’ün “yurtta barış dünyada barış” ilkesine yaslanıyoruz. Cumhuriyetin 2. Yüzyılında, ilk seçimlerden sonra kuracağımız Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında, demokrasimizi güçlendirecek, yoksulluğu bitirecek, adaletli bir düzeni kuracağız. Başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını rahmetle ve özlemle anıyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

dorman-otel-17-eylül-2024
Turgutreis-Uğur-Kampus_12 Temmuz 2024
previous arrow
next arrow
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.