“Sağlığınızı önemsiyoruz” ilkesi ile Hizmete Girdi

“Sağlığınızı önemsiyoruz” ilkesi ile Hizmete Girdi
Turgutreis Kurs_Ugur Kurs Kazandirir_Banner_6-8-2024
vodafon_içkale_19_şubat_2024
Gümüşlük Festivali Bananer 2 Temmuz 2024
previous arrow
next arrow
Yayınlama: 24.10.2024
329
A+
A-

“Sağlığınızı önemsiyoruz” ilkesi ile yola çıkan Fizyoterapist Süleyman Tufan Saydan tarafından hizmete giren “Organizma Physical Therapy Center” Bodrum’da açıldı.

Titanic-LXC-Bodrum-29 ekim 1140x200
dorman-otel-17-eylül-2024
bodrum-sokak-haber-youtube-abone
vodafon_içkale_19_şubat_2024
previous arrow
next arrow

Fizyoterapist Süleyman Tufan Saydan Muğla bölgesinin genç ve girişimcilerinden birisi. İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü aynı zamanda üst düzey manuel terapi eğitimi almış. Fizyoterapist Süleyman Tufan Saydan özellikle ağrı bilimi üzerine çalışmış ve bu konuda uzmanlaşmış.

Organizma Physical Therapy Center açılışına Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez,  Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Asuman Gülsoy Bodrum Rotary Başkanı Şehval Öztürk ve Av.Canberk Bıçak ile Saydan’ın dostları katıldı. Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez genç girişimcileri dikkatle izlediklerini ve destekleyeceklerini kaydederek “Gençlerimiz pırıl pırıl ve kendilerini çok iyi yetiştirmişler. Aldıkları eğitimin yanında vizyoner bakış açıları da bizlere güven veriyor ve gurur duyuyoruz. Başarılar diliyorum, hayırlı olsun…” dedi.

Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Asuman Gülsoy da gençlerin Bodrum ekonomisine önemli katkılar sağladığını ifade ederek; “Bodrum’un geleceği artık gençlere emanet ediliyor. Eğitimlerinin yanında kendilerini çok iyi yetiştirmişler ve geliştirmişler. Bildiğiniz üzere Bodrum Belediye Başkanımız Tamer Mandalinci de Türkiye’nin en genç başkanlarından birisi. Bodrum Belediyesi olarak bizler de her zaman girişimci gençlerin yanında olmaya devam edeceğiz…” dedi.

Bodrum Rotary Başkanı Şehval Öztürk ise genç girişimci Fizyoterapist Süleyman Tufan Saydan‘ı kutlayarak başarılar diledi. Başkan Öztürk “Bodrum Rotary olarak gençlerimizi ve özellikle genç girişimcilerimizi çok önemsiyor ve her zaman yanlarında oluyoruz. Genç kardeşlerimizi her zaman desteklemeye de devam edeceğiz…” dedi.

dorman-otel-17-eylül-2024
Turgutreis-Uğur-Kampus_12 Temmuz 2024
previous arrow
next arrow
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.